¿QUI SOM?

Som un grup de tres persones, actualment estem en segon curs del cicle mitjà d’informàtica. En aquesta pàgina web ens dedicarem a comentar i explicar el desenvolupament del joc “TechInvasors”.

Encara estem en un estat de desenvolupament molt inicial, i ens falten moltes coses per fer, anirem actualitzant la pàgina web conforme anem elaborant el videojoc.

Properament disponible en PC i Android.

PREGUNTES I RESPOSTES

1.-¿De què trata el videojoc?

Es tracta d’un videojoc 2D de genero lluita tipus retro en el qual hauràs de combatre contra una IA programada per a vèncer-te, a través de 3 possibles moviments podràs triar: Atacar, defensar-te o usar el teu atac especial. Tindràs uns pocs segons per a triar abans que el teu enemic faci seu pròxim moviment.

2.-¿Quin és el lore de “TechInvasors”?


TechInvasors està situat en un present en el qual la terra queda devastada a causa de l’impacte d’un meteorit. Aquest meteorit conté uns éssers vius mecànics d’origen desconegut que infecten la terra, transformant així els éssers vius del mateix planeta. Quan els científics investiguen el que ha ocorregut, s’adonen que alguns humans han aconseguit adaptar-se a la nova forma de vida, sent així, més àgils, fortes i intel·ligents.

Poc temps després uns alienígenes ataquen la terra, i es forma un grup amb els mateixos humans mecanitzats per a combatre’ls. El teu formes part d’aquest grup i has de combatre amb l’amenaça extraterrestre.

3.-¿Quin és el vestre propòsit al fer TechInvasors?

En el nostre cicle mitjà d’informàtica hem de fer un treball en el qual usem totes les habilitats que hem anat aprenent al llarg del curs, el nostre objectiu principal en fer aquest joc és aprovar amb excel·lent aquest projecte. Més endavant, si veiem que el videojoc pot tenir futur ens prendrem el seu desenvolupament a nivell més professional.

4.-¿Quin programa feu servir per desenvolupar TechInvasors?

Fem servir Unity com a motor del videojoc i com llenguatge de programació C#.

5.-¿Quines són les vostres aspiracions com a desenvolupadors?


El nostre videojoc tindrà diferents enemics contra els quals combatre, igual que diferents nivells i una botiga on comprar objectes i equipar-se. En l’apartat “Desenvolupament” anirem comentant que afegim i com va el nostre videojoc.

Tráiler : https://www.youtube.com/watch?v=jEtentSEEBM