Aaron/ Febrer 20, 2019/ Importante/ 0 comments

Bé, en aquest post anirem exposant els nostres objectius i en un altre, que crearem pròximament, anirem publicant els contratemps, errors i curiositats que se’ns ocurreixin mentrestant anem creant el nostre videojoc.

El primer que hem d’aportar sobre el nostre joc és que és una idea original i pròpia, diferent al que ja coneixem. Ja que hem agafat aspectes d’un joc que hem modificat al nostre estil, volem que tingui un punt refrescant del gènere idle clicker i herois. Ens enfocarem bastant en el tema de programar les accions i també en la animació i els personatges (ja siguin principals o secundaris), també volem que tingui un punt únic i ho volem aconseguir a través de la jugabilitat que li volem donar, aportant-li característiques diferents.

En el juego haremos referencias a series de animación japonesa, personajes famosos y otros videojuegos para aquellos que les gusten los guiños a otros juegos con toques sutiles pero sin abusar de ello.

En el joc farem referències a sèries d’animació japonesa, personatges famosos i altres videojocs per aquells als que els hi agardin, amb tocs sutils pero sense abusar.

El joc será en 2D i estarem utilitzant Unity 3D.

Tenim un plaç d’uns 3 mesos escolars per presentar el videojoc. Si tot va segons el previst, tenim en ment seguir amb ell fora del cicle i portar-ho un pas més enllà incluint més contingut, més història e intentar que la base de jugadors estigui contenta amb el desenvolupament del joc, que sigui divertit i que no es faci pesat per repetició.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*